icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Peak Design breidt assortiment uit met Coyote camerariemen

Geplaatst op 18-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Transcontinenta BV, distributeur van Peak Design in de Benelux, introduceert met trots een nieuwe kleur aan hun bestseller camerariem: de Peak Design Coyote versie. Deze nieuwe fantastische kleur is verkrijgbaar in de Peak Design Slide, Slide Lite, Leash en Cuff configuratie.

Peak Design introduceert niet vaak nieuwe kleuren. Ze geloven dat een goed ontwerp tijdloos is, dus ze lopen niet achter seizoensgebonden rages aan of dwingen zichzelf niet tot jaarlijkse productvernieuwingen. Als Peak Design een nieuwe kleur toevoegt aan een bestaande productlijn, gebeurt dat met veel zorg en intentie. Daarom vinden ze dat iets simpels als een nieuwe kleur riemen het waard is om te vieren met alle Peak Design gebruikers en onze Transcontinenta dealers.

Tekst: Redactie

De nieuwe Peak Design Coyote riemen

De Peak Design Coyote riemen zijn functioneel identiek aan de 4 andere kleuren die momenteel verkrijgbaar zijn. De Coyote Leash en Coyote Cuff riemen bevatten 35% gerecycled nylon. Dit is de eerste keer dat Peak Design riemen gerecyclede singels bevatten. De Coyote Slide en Slide Lite zijn net als de rest van de Slide en Slide Lite met kleuroplossingen geverfd. Dit bespaart water en energie tijdens de productie. 

Unieke Peak Design levenslange garantie

Het is de missie van Peak Design om de beste dingen te maken. Niet goed, niet geweldig, maar letterlijk de beste producten in hun respectieve categorieën. Het is ook hun missie om geen onnodig afval te creëren. Het spreekt dan ook voor zich dat ook de nieuwe Coyote riemen worden geleverd met de unieke Peak Design "no-hassle, no-rhetoric" levenslange garantie. Als je je eerlijk verdiende geld uitgeeft aan Peak Design producten, dan kun je dat doen in de wetenschap dat ze volledig functioneel en defect vrij blijven. Je kunt er ook zeker van zijn dat ze er alles aan zullen doen om je product in gebruik te houden en niet op de vuilnisbelt te gooien.

De riemen range van Peak Design

Voor degenen die niet bekend zijn met het assortiment Peak Design riemen volgt hier een kort overzicht van de verschillende modellen.

·     Peak Design Slide
De wereld heeft niet meer camerariemen nodig, maar betere. Daarom creëerde Peak Design de Slide. Het is hun tegengif voor de pijnpunten die andere riemen teisteren: lompe schouderkussentjes, lompe connectors, gebrek aan aanpassingsmogelijkheden en zware hardware, waardoor je camera aan je zijde bungelt. De Slide is alles wat deze camerariemen niet zijn. Het is veelzijdig omdat het gedragen kan worden als sling, nek- of schouderriem. Hij is comfortabel en toch onopvallend, dankzij de intern gevoerde nylon banden.

·     Peak Design Slide Lite
Google 'beste camerariem' en je zult moeite hebben om een lijst te vinden zonder de Slide Lite. De Slide Lite is een afgeslankte versie van de beroemde Slide riem van Peak Design en is de veelzijdigste professionele camerariem ter wereld. De Slide Lite is niet gewatteerd, en hierdoor slanker dan de Slide, en biedt een ideale combinatie van comfort en draagbaarheid. De meeste gebruiken hem voor mirrorless camera's, maar velen vinden hem net zo comfortabel en low profile op full-frame camera's met grote objectieven. Slide Lite is veelzijdig: draag hem als sling, nek- of schouderriem. Aan de ene kant zijn de banden glad en glijden ze over kleding. Draai hem om en een siliconen grip voorkomt dat hij van je schouder glijdt. Dubbele snelverstellers maken Slide Lite aanpasbaar aan elke activiteit.

·     Peak Design Leash
Leash is alle riem die je nodig hebt, en niets wat je niet nodig hebt. Leash is ontworpen voor minimalisten of situaties waarin de pakruimte beperkt is. Het is een professionele camerariem met alle functies die in elke zak of cameratas past. Geen dikke schoudervullingen of lompe hardware... Leash heeft de overbodige toeters en bellen van andere camerariemen achterwege gelaten, maar bevat nog steeds veel handige functies die andere riemen niet kunnen bieden.

·     Peak Design Cuff
Laat je je camera niet graag vallen? Peak Design ook niet en daarom hebben ze Cuff gemaakt. De elegantste, onopvallende manier om je camera te beschermen tegen onbedoelde valpartijen, Cuff is totale gemoedsrust in een klein, onopvallend pakketje. Snel en veilig aan te sluiten op elke camera, verrekijker of ander apparaat met behulp van het unieke Anchor Link systeem. Als je de Cuff niet gebruikt, kun je hem in je zak stoppen of om je pols wikkelen en hem daar houden - een verstelbare magneet houdt het losse uiteinde van de Cuff vast, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je hem nodig hebt.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Peak Design Coyote riemen zijn nu verkrijgbaar bij Peak Design dealers in de Benelux. De adviesverkoopprijzen voor de nieuwe Peak Design Coyote riemen zijn gelijk aan de bestaande kleurstellingen zwart, ash, midnight en sage.

 

Over Peak Design
Peak Design-producten lossen problemen op, creëren plezier, zien er goed uit, weerstaan rages, hebben een wereldwijde aantrekkingskracht, verouderen sierlijk, houden rekening met elk materiaal en detail en hebben een minimale verstorende impact op mens en planeet, zowel bij de creatie als bij de verzending. Om deze doelen te bereiken, werkt Peak Design onvermoeibaar verder. En mensen lijken het leuk te vinden. Elk aangeschaft Peak Design product is een uitnodiging om nog meer onderdelen van hun steeds groeiende ecosysteem uit te proberen. Packing Tools passen in hun Everyday en Travel tassen. Everyday en Travel tassen hebben speciale bevestigingspunten voor de Capture Clip. Capture Clips kunnen gebruikt worden in combinatie met de Riemen. De lijst gaat maar door. Er is een perfecte draagoplossing voor elke gebruiker met hun assortiment producten. Eerlijk, attent, heerlijk, radicaal. Deze thema's beschrijven hun producten en uiteindelijk alles wat ze maken of doen: het merk, de kantoorcultuur, de Flagship Store, milieukwesties en nog veel meer.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored