icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Tipvijf

af18-2-8fe-lens

AF 18MM F/2.8 FE, lichtgewicht ultragroothoek

Het nieuwste objectief in de pancake-reeks van Samyang is een lichtsterke ultragroothoek van 18mm. Het objectief weegt slechts 170 gram en is daarmee het lichtste en kleinste full frame ultragroothoekobjectief met autofocus ter wereld. Laat je niet foppen door de bescheiden afmetingen, het is een klein objectief met bijzonder krachtige prestaties. Het objectief is speciaal ontworpen voor de Sony E-mount en heeft een scherpstelafstand van slechts 25 centimeter waardoor je extra dicht op je onderwerp kunt kruipen.

Adviesprijs: € 399,99 | Info: www.samyangbenelux.com

af18-2-8fe-lens

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter met een enorme, visueel verbluffende open wereld, voor het eerst speelbaar in solomodus of in online coöp met vier spelers. Je bent gewond, alleen en opgejaagd door ex-Ghosts. Je zult moeten vechten om te overleven terwijl je verdwaald bent in Auroa. Kies de juiste bondgenoten en bepaal hoe je je zwaarste vijanden ooit te lijf gaat: Cole D. Walker (gespeeld door Jon Bernthal) en zijn Wolves.

Adviesprijs: Vanaf € 59,99 | Info: https://store.ubi.com/nl/home

ubisoft 2

Rondreizen door zowel Australië als Nieuw-Zeeland

Droom je van een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, maar kun je niet kiezen welk land eerst te bezoeken? Waarom ga je niet naar allebei! Met een rondreis zie je in een keer het beste van beide landen. TravelEssence, expert op het gebied van reizen Down Under, biedt precies dàt. Je bent er zeker van dat je de highlights van beide landen ervaart. Er zijn tal van opties, van solotrips tot familievakanties en van wijnproeverij tot actieve avonturen. Laat weten wat jij uit een reis wilt halen en bespreek je individuele wensen met één van de adviseurs van TravelEssence.

Info en prijzen: www.travelessence.nl

airsafaris-franzjosef-airsafaris-franzjosefairsafaris022

TSTC: ICT & Security trainingen

TSTC is dé Nederlandse specialist in IT- en Cybersecurity trainingen. Met een aanbod van 50+ titels voor IT’ers, (security)managers en eindgebruikers vind je altijd wel een geschikte titel om je opleidingsbudget aan te besteden. Denk bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van ethisch hacken, IT forensics, risk management, cloud security en privacy (AVG). In de meeste gevallen word je praktijkgericht voorbereid op bijbehorende examens waarmee internationaal erkende certificeringen te behalen zijn die je persoonlijke marktwaarde direct vergroten. Bezoek de website of neem contact op en laat je persoonlijk voorlichten over een passende training.

Info: www.tstc.nl

 rhino-2 2

BENQ GV1

De GV1, een projector, streamt content vanaf een smart device. Geen lastige configuraties, slechte draadloze verbinding of moeizame kabelverbindingen, maar in een handomdraai genieten van video, social media, muziek en games. Het ontwerp komt in elk opzicht gebruiksgemak tegemoet: een koppeling tussen een device en de projector is te maken via Wi-Fi, hotspot of USB-C, waarna de projector automatisch een perfect rechthoekige weergave van de content op het device projecteert. De accu staat tot drie uur aan gebruikstijd toe, het apparaat is waar en wanneer je wilt inzetbaar, zij het voor een gezellig avondje met vrienden, een familiebijeenkomst of een sportsessie.

Adviesprijs: € 369,- | Info: www.benq.eu/nl-nl/projector/portable/gv1

18-1016-benq5445

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored