icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Outdoor gadgets

20140525 81kNeFb8mL SL1500

don’t leave home without it… - 

Paniek!!! Op een van mijn vele zwerftochten, gewapend met smartphone, geeft de batterijmeter 6% en begint het ook nog eens te regenen. Net nu in de verte een groep everzwijnen mijn kant op komt. Dit wil ik vastleggen....
Ooit wel eens zoiets meegemaakt? Met de hier besproken gadgets zorg je ervoor dat dit je nooit meer gebeurt. Daarnaast nog wat andere dingen die het outdoor leven kunnen veraangenamen.

Extra energie

Als je veel onderweg bent kan een reserve-accu een lifesaver zijn. Er zijn veel soorten verkrijgbaar. Van zonnelader tot superklein formaat. Kijk bij aankoop goed naar het aantal mAh (milliamp per hour). Hoe hoger het getal hoe langer je externe batterij meegaat bij het opladen van bijvoorbeeld een smartphone. 
Er zijn inmiddels verschillende zonneladers verkrijgbaar. Onder andere via http://www.xtorm.eu/NL/solar-chargers.

Waterproof

Smartphones kun je op vele manieren droog houden. Ik heb sinds mijn moment met de everzwijnen altijd een zip-lock zakje in mijn handtas. Een goedkoop alternatief voor alle waterdichte hoesjes die worden aangeboden.  Een meer duurzame oplossing zijn de waterdichte hoesjes van Otterbox (www. otterbox.com). 
Als enorme duikfreak werd ik enthousiast van het hoesje wat iGills (http://www.igills.com) op de markt brengt. In combinatie met de app, transformeer je je iPhone hiermee in een duikcomputer, duiklamp, onderwaterfoto- en videocamera. En eenmaal boven hoef je niet te wachten met het delen van je onderwateravonturen. 
Wil je een dansje in de regen maken of gewoon lekker onder de douche genieten van een muziekje, dan biedt de nieuwste Bluetooth-speaker van Freecom uitkomst. Deze robuuste compacte speaker kan wel tegen een stootje en tegen wat regendruppels.
Deze speaker bestel je trouwens als lid van de AACC met korting via de webshop van Freecom.

Verslaafd?!

En als je dan zoveel tijd buiten kunt doorbrengen, dan heb je soms ook enorme behoefte aan een lekkere bak koffie. 
Met de handespressomachine (zie afbeelding) is koffie nu ook outdoor binnen hand bereik. Deze manier van koffiezetten heeft geen stroom of batterijen nodig. Wel zorgen dat je heet water bij de hand hebt, anders wordt het koude koffie! Voor meer info check: www.handpresso.nl.

 

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored