icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction nu verkrijgbaar

Geplaatst op 25-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie Connected

download-1

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is nu verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progression op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en Ubisoft Connect. Ook is de game onderdeel van Xbox/PC Game Pass en Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.

Rainbow Six Extraction is een tactische, online coöp PvE-ervaring voor maximaal drie spelers, ontwikkeld door Ubisoft Montreal en ondersteund door geassocieerde Ubisoft-studio's in Boekarest, Bordeaux en Saguenay. In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans tegen te gaan. Spelers vormen squads van één tot drie personen en boeken voor het eerst vooruitgang via een aangepast levelsysteem voor elk van de individuele Operators. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze ook permanent nieuwe containment-zones, Operators, customization-items, REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden en meer.

Spelers kiezen uit 18 Rainbow Six Siege-operators, elk uitgerust met gespecialiseerde REACT-uitrusting, wapens, gadgets en vaardigheden om te leren en te beheersen. Bij elke inval staat de squad voor een moeilijke keuze: verder de containment-zone ingaan voor grotere beloningen of extracten. Wanneer een Operator sneuvelt in de strijd gaat deze MIA: Missing In Action. Hierdoor zijn ze tijdelijk niet meer speelbaar en moet de rest van de squad alles op alles zetten om hun gevallen collega te bevrijden uit de buitenaardse klauwen van de vijanden. Spelers bereiden zich voor op spannende en uitdagende missies met een torenhoge inzet…

De Standard Edition is nu verkrijgbaar en bevat gratis post-launch content, vier aanpasbare moeilijkheidsgraden, meer dan 90 wapens en gadgets, 12 dynamische mappen, 13 missietypes, onvoorspelbare vijandelijke mutaties, endgame content en meer. De Deluxe Edition daarentegen bevat alle content van de Standard Edition, alsook drie extra bonuspakketten.

Om een soepele uitrol voor alle spelers te garanderen, komt het Buddy Pass-programma van Rainbow Six Extraction kort na de release. Elke speler die een eigen editie van Rainbow Six Extraction in bezit heeft, krijgt twee Buddy Pass-tokens. Met deze tokens nodigen spelers hun vrienden uit om tot 14 dagen gratis met hen te spelen. Bovendien wordt alle voortgang opgeslagen en overgedragen wanneer ze de volledige game aanschaffen.

Wil jij kans maken op een exclusieve MSI gaming laptop (t.w.v. €2.049,00) geïnspireerd door Tom Clancy's Rainbow Six Extraction? Het enige wat je hoeft te doen is de game te kopen op de Ubisoft Store en je aan te melden onderaan de volgende wedstrijdpagina: https://store.ubi.com/nl/rainbow-six-extraction-contest.html.

Ga voor meer informatie over Rainbow Six Extraction naar r6extraction.com

Ga voor het laatste nieuws over Ubisoft naar news.ubisoft.com


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored