icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Schoenpoetskisten: Schoenpoetsen in stijl

Geplaatst op 14-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Een luxe schoenpoetskist maakt je geen betere schoenpoetser, maar het maakt het onderhouden van je schoenen wel leuker en overzichtelijker. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je schoenpoetsset in een oude schoenendoos te bewaren, maar what is the fun in that? Graag geven we je een kort overzicht van de beschikbare schoenpoetskisten bij The Shoe Care Shop. We delen onze schoenpoetskisten altijd graag op in drie categorieën: Beginner / instap, gevorderden / middensegment en Luxe / expert schoenpoetssets. 

 

Tekst: Redactie

 

Als schoenpoetsen nieuw voor je is, betekent dat natuurlijk niet dat je geen schoenpoetskist voor gevorderden kan gebruiken, maar we proberen via deze weg het aantal producten in de kist af te stemmen op het type gebruiker. Des te meer producten in een schoenpoetsset des te meer verwarring dat kan veroorzaken als men niet bekend is met de producten of het schoenpoetsproces. Vaak is het voor beginners makkelijker om klein te beginnen en later uit te breiden.

Instapmodel / beginner schoenpoetskisten

Wellicht is het schoenpoetsen nieuw voor je of misschien wil je graag zonder poespas goed voor je leren schoenen zorgen. Kies in dit geval één van onze basis schoenpoetskisten met daarin enkel wat je echt nodig hebt. Onze schoenpoetskist Saphir (beschikbaar in kersenhout, walnoot of wortelhout of hoogglans afwerking) bevat enkel dat wat je echt nodig hebt en is daardoor uitermate geschikt voor beginners. De schoenpoetsset bevat een goede set paardenhaar schoenpoetsborstels, een katoenen schoenpoetsdoek en schoencrème + schoenwas in een kleur naar keuze. De schoenpoetskist heeft daarnaast nog voldoende ruimte om de set verder uit te breiden zodra dat nodig is.

Middensegment / gevorderden schoenpoetskisten

Ben jij al bekend met schoenpoetsen en wil jij graag een kist + schoenpoetsset die daar bij past? Dan zijn de Saphir deluxe schoenpoetskisten van The Shoe Care Shop een aanrader. Deze schoenpoetskisten bevatten meerdere kleuren schoencrème en schoenwas. Handig voor als je veel verschillende kleuren schoenen in je kast hebt staan. Daarnaast hebben we in deze kisten Renovateur leerconditioner toegevoegd van Saphir Médaille d’Or. Een must have voor een complete schoenpoets routine. Daarnaast heb je de optie om je schoenpoetsset uit te breiden met een Saphir Médaille d'Or suède set. Zo zorg je ook direct goed voor al je suède schoenen. 

Luxe / Expert schoenpoetskisten

Ben jij een echte schoenenliefhebber en wil je op alle situaties voorbereid zijn? Neem dan een kijkje in ons luxe segment schoenpoetskisten. Deze schoenpoetskisten zijn uitgerust met meerdere kleuren schoencrème en schoenwas zodat je praktisch alle kleuren schoenen kan behandelen. Daarnaast bevatten onze luxe segment schoenpoetskisten standaard alles voor je suède schoenen. De sets in onze schoenpoetskisten zijn met zorg samengesteld zodat je enkel het allerbeste in huis haalt voor je schoenen.

Voor meer tips en onderhoudsproducten kijk je op de site van The Shoe Care Shop:

nl.theshoecareshop.com


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored