icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Nieuwe dweil en stofzuigrobots van Kärcher

Geplaatst op 12-03-2023  -  Categorie: Probeerservice

d1-2De RCV 5 robotstofuiger stofzuigt en dweilt volledig zelfstandig met behulp van kunstmatige intelligentie. Uitgerust met nauwkeurige LiDAR-navigatie, een dubbel lasersysteem en camera worden obstakels moeiteloos ontweken.

Harde vloeren en laagpolig tapijt worden zelfstandig en planmatig gereinigd door de slimme schoonmaakrobot RCV 5. Dankzij de roterende borstel, de zijborstel voor de randen en de ventilator wordt droog vuil in de ingebouwde afvalbak getransporteerd. De ultrasone sensor detecteert tapijten die beter schoongemaakt kunnen worden met de Auto Boost-functie voor maximale zuigkracht. De RCV 5 stofzuigt niet alleen, maar kan ook nat dweilen. In dweilmodus worden tapijten automatisch vermeden. d1Via de app wordt de RCV 5 op ontdekkingstocht gestuurd en maakt door detectie van de omgeving automatisch een plattegrond van de kamers (LiDAR). Voor elke ruimte kunnen individuele reinigingsparameters worden ingesteld. Bijvoorbeeld welke kamers gestofzuigd, gedweild of juist niet schoongemaakt moeten worden. Dankzij het dubbele lasersysteem met camera detecteert en vermijdt het topmodel RCV 5 ook vlakke obstakels zoals kabels, sokken of schoenen. Extra sensoren voorkomen dat het apparaat bijvoorbeeld van de trap valt. Voor het schoonmaken kun je de RCV 5 gemakkelijk starten via de app, met behulp van een vooraf ingesteld individueel schema of door simpwelweg op een knop op het apparaat te drukken. Als de schoonmaakrobot hulp nodig heeft, zal hij je dat in veel situaties laten weten via spraakuitvoer.

 

d1-3Meer tijd voor de leuke dingen van het leven: de slimme schoonmaakrobot RCV 3 neemt de vloerreiniging over. Eenmaal gestart reinigt de RCV 3 robot systematisch en zelfstandig jouw harde vloeren en laagpolig tapijt. Droog vuil wordt door de roterende borstel, de zijborstel voor de randen en de ventilator betrouwbaar in de ingebouwde afvalbak getransporteerd. Waar nodig stofzuigt de RCV 3 niet alleen, maar kan hij ook dweilen. Naarmate de accucapaciteit afneemt, kan de RCV 3 zichzelf regelmatig opladen en keert hij na het werk altijd terug naar het laadstation. Via de app wordt de RCV 3 op ontdekkingstocht gestuurd en maakt door detectie van de omgeving automatisch een plattegrond van de kamers (LiDAR). Voor elke ruimte kunnen individuele reinigingsparameters worden ingesteld. d0-3Bijvoorbeeld welke kamers gestofzuigd, gedweild of juist niet schoongemaakt moeten worden. Extra sensoren voorkomen dat het apparaat van bijvoorbeeld de trap valt. Voor reinigingstaken kan de RCV 3 gemakkelijk worden gestart via de app, met behulp van een vooraf ingesteld individueel schema of door op een knop op het apparaat te drukken. Als de schoonmaakrobot hulp nodig heeft, zal hij je dat in veel situaties laten weten via spraakuitvoer.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored