icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Logitech introduceert zijn meest geavanceerde webcams tot nu toe: de MX Brio en MX Brio 705 For Business

Geplaatst op 02-04-2024  -  Categorie: Algemeen

.Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) twee nieuwe webcams onthuld voor zowel eindgebruikers als bedrijven die behoefte hebben aan videovergaderingen in de hoogste kwaliteit, compleet met het meest uitgebreide aanbod aan features dat Logitech ooit in een webcam heeft verwerkt. De MX Brio en de MX Brio 705 for Business maken deel uit van het MX Master Series-ecosysteem (waar ook de MX Master-muizen en toetsenborden onder vallen) en zijn high-end, premium webcams die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van veeleisende gebruikers. Van creatievelingen en developers tot professionals in het bedrijfsleven: MX Brio en MX Brio 705 for Business geven hen de mogelijkheid om op een effectieve manier, in de hoogst mogelijke kwaliteit te vergaderen, ideeën uit te wisselen en efficiënt samen te werken

Wat maakt MX Brio de meest geavanceerde webcam van Logitech ooit? 

Allereerst: de Ultra HD 4K-resolutie. Ten opzichte van de Brio 4K, een eerdere geavanceerde webcam van Logitech, heeft de MX Brio 70% grotere pixels voor zeer scherp beeld, mede dankzij zijn geavanceerde webcamsensoren. MX Brio gebruikt AI om automatische lichtcorrectie verder te verbeteren, zodat de gebruiker ook met slechte lichtomstandigheden goed en duidelijk in beeld komt. Concreter gezegd: In vergelijking met de Brio 4K brengt MX Brio twee keer zo veel zichtbaarheid van gezichten en dubbel zoveel details in lichtomstandigheden die niet optimaal zijn, zo oordeelt het DXOMARK-testlab.

Naast de beste beeldkwaliteit in een Logitech-webcam beschikken de MX Brio en MX Brio 705 for Business over een uitgebreid aanbod aan features:

  • De MX Brio en MX Brio 705 for Business bieden geavanceerde opties om jezelf te laten zien op de manier zoals jij dat wilt. De gebruiker kan zelf sleutelen aan belichting, tint, levendigheid, field of view en nog veel meer via Logi Options+, Logi Tune en G Hub-software om precies naar wens te worden vastgelegd op beeld. 
  • Show Mode is een manier om bijvoorbeeld schetsen of andere fysieke objecten op het bureau te delen, simpelweg door de webcam te kantelen. 
  • MX Brio en MX Brio 705 for Business beschikken daarnaast over twee beamforming microfoons die achtergrondgeluid elimineren, zodat de spreker altijd luid en duidelijk kan worden gehoord. 
  • Een geïntegreerde privacyshutter
  • De MX Brio 705 for Business beschikt over RightSight-autoframing, wat geactiveerd kan worden door middel van Logi Tune. Dit zorgt ervoor dat de spreker automatisch wordt gedetecteerd en dat het beeld gecentreerd blijft - zelfs als diegene in beweging is. Loopt de spreker heen en weer? Dan blijft de webcam de persoon volgen. 

“We weten dat MX-gebruikers samenwerken en communiceren vanuit verschillende omgevingen. Zij hebben veel behoefte aan duidelijke communicatie en alle bijbehorende context, ongeacht de omgeving waar zij werken. Een webcam met de best mogelijke audio- en beeldkwaliteit is daarom van groot belang voor deze power users”, vertelt Anatoliy Polyanker, General Manager van MX Business bij Logitech. “De MX Brio is de webcam van Logitech van de hoogste kwaliteit en biedt aanpassingsmogelijkheden om iedere vergadering, brainstorm of welk gesprek dan ook op een manier bij te wonen die een gebruiker zelf kan vormgeven.”  

 

65e6dd0cef4a9

MX Brio 705 for Business - geknipt voor IT 

De MX Brio 705 for Business biedt dezelfde premium features en kwaliteit als de MX Brio, maar is sterker gericht op zakelijke gebruikers en bedrijven. De plug-and-play-webcam is namelijk compatibel met de meeste platformen voor videovergaderen en biedt zelfs certificering voor Microsoft Teams, Google Meet en Zoom, en Works with Chromebook. Een andere onderscheidende feature van dit businessmodel is de mogelijkheid voor IT-teams om firmware van collega’s op afstand te updaten en om eventuele problemen snel en efficiënt te verhelpen, zodat er niet veel kostbare tijd verloren gaat. Dit verloopt allemaal via het web-based managementplatform Logitech Sync. 


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored