icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Teufel viert het 50-jarige bestaan van AC/DC met de BOOMSTER AC/DC edition

Geplaatst op 08-05-2024  -  Categorie: Algemeen

unnamed-2024-05-08t102035-733

De bluetooth-speaker BOOMSTER heeft zich tot het paradepaardje binnen het productaanbod van Teufel ontwikkeld. Fans van AC/DC kunnen in aanloop naar het concert van de legendarische band in de Amsterdam ArenA in juni alvast genieten van het krachtige geluid van het 2.1-systeem binnen de exclusieve AC/DC edition - maar alleen voor zolang de voorraad strekt.

Feiten in vogelvlucht:
- Teufel lanceert officieel gelicenseerde AC/DC edition
- Exclusieve editie in beperkte oplage
- Groot AC/DC-logo op de voorzijde en handgreep en logo met bliksemschicht op de zijkant
- Permanent zichtbaar logo dankzij stoot- en slijtvaste print
- Krachtig bluetooth soundsystem met een echte subwoofer
- Twee extra passieve membranen voor diep en nauwkeurig basgeluid
- Ingebouwde DAB+ en FM-RDS radiotuner, drie instelbare knoppen voor voorkeurszenders, zwenkbare telescoopantenne voor optimale ontvangst, display met zenderweergave
- Robuuste behuizing met IPX5-spatwaterbescherming
- Ingebouwde batterij met een werkduur tot 18 uur Per direct verkrijgbaar voor een prijs van 369,99 euro via teufelaudio.nl.

Legendarisch geluid voor een 50-jarig podiumjubileum
Heel luid en heel anders. Dat was AC/DC zeker toen de band rond Angus Young in 1973 op oudejaarsavond in Sydney voor het eerst het podium beklom. Flink wat, maar zeker niet minder luid en anders is de bluetooth speaker BOOMSTER van Teufel. Dit is alweer zijn derde generatie, maar in de basis is er niets aan veranderd sinds zijn debuut in 2014. De BOOMSTER biedt nog steeds pakkend en krachtig stereogeluid en een actieve subwoofer voor een solide basfundament. Geen andere draadloze speaker is dan ook een betere match voor de rocklegende van down under. Het luidsprekerrooster van de BOOMSTER AC/DC edition is voorzien van een knalgrote print met het logo van de band. De zijkanten zijn opgesierd met de iconische bliksemschicht.

Tot 18 uur lang onafgebroken rocken
De BOOMSTER AC/DC edition is met zijn 3,75 kilo zeker geen lichtgewicht, maar valt dankzij de ergonomische handgreep makkelijk te transporteren. Zijn krachtige batterij staat garant voor een werkduur tot 18 uur. De kans is daarmee groter dat de batterij van de smartphone van de gebruiker eerder leeg raakt. Maar Teufel heeft ook aan die mogelijkheid gedacht, want de BOOMSTER is voorzien van een USB-poort met een powerbankfunctie. De batterij van apparaten als smartphones en tablets kan zo weer op volle sterkte komen. Het geheel wordt afgerond met een telescoopantenne in retrostijl voor de ontvangst van analoge en digitale radio, bedieningselementen zoals drie knoppen voor voorkeursstations aan de bovenkant van de speaker en een afstandsbediening.

Zolang de voorraad strekt!
De Teufel BOOMSTER AC/DC edition is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 369,99 euro via www.teufelaudio.nl.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored