icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Innovaties op de IFA 2023

Geplaatst op 10-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Martin Tokkie

De IFA heeft ook dit jaar weer talloze innovaties gebracht op het gebied van slimme gezondheidsproducten en wij hebben een paar hoogtepunten voor je verzameld.

 

Bijvoorbeeld een pil dispenser die werkt op wifi en op de juiste dag en tijdstip de correcte medicijnen verstrekt. Een soort moderne uitvoering van de medicijnrol. De vraag die dan wel in mij opkomt is dat als iemand niet zelf kan bepalen wanneer hij of zij de medicijnen moet nemen dan wel in staat is dit apparaat te bedienen. Wellicht moeten we het eens proberen in de probeerservice. Zouden jullie ervoor open staan? 

 

Zo zagen we ook een slimme thermometer die de gemeten waarden kan opslaan in een appje. Die kun je zo delen met je huisarts en ook een glucosemeter (voor diabetes patiënten) was erbij. 

 

thermometer

 

Voor klimaatbeheersing zagen we allerlei soorten -mobiele- airco’s en luchtbevochtigers en combinaties ervan.  

 

 

 

 

 

Connected shop

Nu de regentijd weer aanbreekt wil ik jullie nog wijzen op onze mooie Connected paraplu die we voor een fractie van de waarde nog steeds aanbieden. We leggen erop toe, maar we houden onze leden graag droog…  

 

paraplu

 

Wil je daar een gezellig muziekje bij dan kunnen we nog steeds de Boompod, de kleinste speaker ter wereld, aanbevelen. Ze zijn al bijna op en de volgende zending zullen we duurder moeten inkopen…dus profiteer nog even van de te lage prijs. Wil je meer volume dan hebben we ook groter model met een handige lus om de speaker ergens aan vast te maken  

 

speaker

 

En last but not least: Alle nieuwe telefoons, waaronder de iPhone 15, worden straks voorzien van een USB-C aansluiting om op te laden. Met een universele Connected oplader maakt het niet uit welk toestel je hebt, hij is er klaar voor. 

 

kabels

 

Neem onze aanbiedingen met je mee, en wees er als eerste bij als we speciale aanbiedingen hebben! En dat is nog niet alles...

 

Connected's Nieuwe Cappie App is nu beschikbaar!

 

  • Ontdek aanbiedingen, nieuws en meer in één handige app.
  • Gratis voor zowel Apple- als Androidgebruikers.
  • Eenvoudige toegang met vingerafdrukscanners, face-id of een pincode.
  • Directe toegang tot onze veilingen, forums en meer.
  • Download het nu in de Playstore of App Store door te zoeken naar 'Cappie' van Dispi bv.

 

app

 

Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Check dan onze app of bezoek www.aaconnected.nl. Wees er snel bij en profiteer van onze exclusieve deals!


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored