icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Gepakt en gezakt

Geplaatst op 18-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Met de veelzijdige rugzak Stamford van Regatta ga je gepakt en gezakt op pad. De daypack is erg praktisch naar kantoor, school, de stad en voor lange wandelingen. Hij heeft een modern ontwerp met veel draagcomfort en houdt je spullen veilig opgeborgen. De reis kan beginnen.

De compacte rugzak heeft een hoofdvak met ritssluiting en een gewatteerd laptopvak dat je computer degelijk beschermt. Het ruime voorvak met ritssluiting is ideaal om je telefoon, sleutels en zonnebril bij de hand te houden. De Stamford rugzak heeft een inhoud van 20 liter.

Ergonomisch en veel draagcomfort

De ergonomische schouderbanden zijn dik gepolsterd zodat de druk op je schouders klein is, ook al is de daypack zwaar beladen. De banden zijn in lengte verstelbaar. Met de heupgordel stabiliseer je de rugzak tijdens langere wandelingen of fietstochten. Met de lus hang je de rugzak gemakkelijk op.

De achterzijde is voorzien van een zachte vulling zodat de rugzak comfortabel draagt. Dankzij het AirMesh ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens een grotere inspanning. De rugzak is gemaakt van gerecycled polyester.

Informatie

De Regatta Stamford Backpack 20L is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in diverse kleuren. De Navy Stripe gestreepte rugzak is vanaf juni verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs € 40. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored