icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Een nieuw tijdperk van stedelijk vervoer: Sharp's KS1 en KS2 E-Steps

Geplaatst op 12-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

In het hart van Europa's groene technologische vooruitgang heeft Sharp Consumer Electronics zijn nieuwste paradepaardjes in duurzame mobiliteit onthuld: de KS1 en KS2 e-steps. Deze innovaties vormen een naadloze combinatie van Sharp's eeuwenlange ervaring met een hedendaags design, die de essentie van moderne stedelijke mobiliteit vangen. Met de introductie van de E-steps heeft Sharp een nieuw hoofdstuk in stedelijk vervoer ingeluid.

 

Tekst: Redactie

 

Design en Specificaties

Sharp speelt in op de groeiende trend van e-steps met de introductie van twee nieuwe modellen: de KS1 AEUB en KS2 AEUB. Deze e-steps vallen direct op door hun strakke en minimalistische design, dat zowel elegantie als moderniteit uitstraalt. Met gewichten tussen de 14,5 kg en 18,8 kg zijn ze een perfecte combinatie van draagbaarheid en stabiliteit, geschikt voor zowel reizen met het openbaar vervoer als stadsritjes. Een innovatieve toevoeging is de geïntegreerde USB-oplaadpoort, waardoor je onderweg je apparaten kunt opladen. Qua prestaties heeft de KS1 AEUB een bereik van 25 km, terwijl de KS2 AEUB uitblinkt met een bereik van 35 km, wat zorgt voor een zorgeloze rit in de stad.

 

Technologie en veiligheid

De e-steps hebben een geavanceerde koppeling met de Sharp Life-app, waarmee gebruikers hun apparaat kunnen monitoren en besturen. Deze app dient niet alleen als dashboard maar ook als digitale sleutel, een stap voorwaarts in beveiliging en gemak. Bovendien ligt bij Sharp de nadruk sterk op milieubewustzijn. De e-steps hebben geen CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van gebruikers. Veiligheid, altijd een topprioriteit, wordt gewaarborgd door functies zoals dubbele remmen en een speciale achterwielophanging. Daarnaast heeft Sharp zich gecommitteerd aan de strengste Europese normen en biedt het een uitgebreide after-sales service. 

 

In het streven naar innovatie en duurzaamheid, zet Sharp met deze e-steps een nieuwe standaard in stedelijke mobiliteit, terwijl ze bijdragen aan een groenere toekomst.

 

Beschikbaarheid en prijs

Wat betreft beschikbaarheid zijn de e-steps zowel online als in fysieke winkels te vinden. De KS1 is geprijsd op € 499 en de KS2 op € 629. Kijk voor meer informatie op www.sharpconsumer.nl.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored