icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Duurzaam verpakken 

Geplaatst op 08-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Martin Tokkie

Duurzaam verpakken 

Je hebt het wellicht al gemerkt, de pakketjes van de probeerservice worden ingepakt met papieren tape. Dit doen we al enige maanden als test en het blijkt dat deze tape zelfs beter werkt dan de oorspronkelijk gebruikte plastic tape. Op jaarbasis scheelt dit vele rollen plastic tape, hetgeen bijdraagt aan minder plastic, een hot topic op dit moment. De papieren tape zorgt er ook voor dat onze verpakkingen beter heel blijven en gemakkelijk te verwerken zijn. Om onze leden ook met deze tape kennis te laten maken voegen we aan onze probeerservicepakketjes soms een rol tape toe zodat onze leden ook de retourzending milieuvriendelijk kunnen verpakken. We voegen deze rollen ook toe aan onze webshop. Bij één rol betaal je alleen de verzendkosten, en er is een voordeelpakket van 5 stuks.  

 

Na de laatste veiling is het weer tijd om onze voorraad aan te vullen. Houd de site in de gaten want nog voor einde van het jaar gaan we onze probeerservice aanvullen. De beschreven smart thermometer (zie pagina commercie) is er in ieder geval bij. 

 

Netflix voor je oren 

Waar wij ook benieuwd naar zijn is of onze leden nog naar de radio en cd’s of platen luisteren? Met komst van Spotify en aanverwante diensten is de verkoop van bijvoorbeeld cd's compleet ingestort en verwachten wij dat veel mensen streamen in plaats van kopen. We gaan er een poll voor maken, maar willen je wijzen op de vele producten in de probeerservice die je daarvoor kunt gebruiken. Ook als je er niet bekend mee bent, is het wellicht eens leuk om dat vrijblijvend te proberen. Naast Sonos kun je ook de producten van Harman en Homepod en JBL link speakers gebruiken.  Een soort Netflix, maar dan voor je oren.

 

Al dit moois kun je vinden op: 

www.aaconnected.nl/probeerservice


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored