icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

KEF LSX: Een absolute aanrader

kef-lsx-airplay-2jpg-920x663-1

'Misschien wel de beste boekenplankspeakers van 2019’, zei Quote over KEF’s draadloze LSX. Niets is minder waar. Het luidsprekersysteem is ontworpen om perfect aan te sluiten op de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren, films streamen en gamen. Verbinden gaat razendsnel en gemakkelijk via Bluetooth, Apple AirPlay 2, vanuit de cloud (Spotify Connect en Tidal), of draadloos via een NAS-drive, computer of DLNA. Hoge-resolutie stereo hoor je niet alleen, maar voel je. Een absolute aanrader, want KEF levert met de set een totaaloplossing voor wie zoekt naar gebruiksgemakkelijke, extreem goede audio voor thuis.

Het tweetal speakers levert voor een 3D-geluidsbeeld. LSX is uitgerust met KEF’s baanbrekende Uni-Q driver array, waarmee stereobeeld aanzienlijk wordt verbeterd ten opzichte van traditionele speakers. Muziek klinkt helder, gedetailleerd en levensecht. Verbinden kan op verschillende manieren, elk met één eigenschap in gemeen: gemak. LSX is ontworpen om hand in hand samen te gaan met de devices die we vandaag de dag gebruiken voor het luisteren van muziek en streamen van films en series. Zo wordt Apple AirPlay 2 meegeleverd, waarmee je vanaf een eenvoudige tik op het scherm al je favoriete muziek-apps streamt en bedient met je iPhone, iPad en Mac.

Zoals content draadloos te streamen is, zijn beide speakers draadloos verbonden. LSX is volledig kabelloos en doet daarvoor geen concessies aan geluidskwaliteit. De set is ontworpen door de befaamde productontwerper Michael Young, wordt geleverd in vijf kleuren (zwart, wit, groen, blauw, rood) en heeft een topbalans tussen vorm en functie. Bovendien zijn er inmiddels verschillende accessoires beschikbaar, waaronder een vloerstandaard en muurbeugel, stuk voor stuk ontworpen om hand in hand met het design van LSX samen te gaan.

Info en prijs: kef.com

Over KEF

KEF, het premium audiomerk dat hoogwaardige luidsprekers, draadloze speakers, koptelefoons en inbouwoplossingen maakt, koestert een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1961, toen voormalige BBC-ingenieur Raymond Cooke besloot speakers te bouwen met de meest innovatieve middelen die in die periode beschikbaar waren. De gebouwen waar toentertijd eerste producties tot stand kwamen (Maidstone, UK) zijn inmiddels veel te klein om het doorgegroeide wereldbedrijf te huisvesten. Toch zijn de gebouwen nog altijd in gebruik, dan wel niet voor productie, maar belangrijk onderzoek en ontwikkeling. Dat spreekt boekdelen: het bedrijf stelt dezelfde principes centraal waarmee Raymond Cooke in 1961 wist te innoveren - het bedrijf hecht waarde aan zijn roots.

KEF neemt uitsluitend genoegen met het allerbeste. Via wetenschappelijk onderzoek, tests en een sterke samenwerking tussen ontwikkeling, design en productie, is elke KEF-speaker die de schappen bereikt tot in de details verfijnd. LSX is op die regel geen uitzondering.

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored