icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Jouw fotogear veilig: Think Tank Spectral

Cameratassen zijn een hele handige manier om veilig en onbezorgd al je dure gear mee te nemen. Helaas zien veel cameratassen er nog altijd heel erg typisch uit, waardoor deze tassen makkelijk te herkennen zijn voor kwaadwilligen. ThinkTank komt nu met drie nieuwe tassen waarmee je onopvallend al je gear veilig houdt.

Tekst: redactie

De Think Tank Spectral-schoudertassen zijn mooi om te zien, maar ook enorm praktisch. Een onopvallend ontwerp zorgt ervoor dat je als fotograaf redelijk anoniem kunt bewegen, maar toch altijd je dierbare spullen bij je hebt. Dit heeft diverse voordelen, want op deze manier zijn je kostbare camera en lenzen veiliger, maar daarnaast is het ook gewoon een fraaier gezicht. Traditionele fototassen zijn vaak meer gericht op praktisch gemak dan op een fraai ontwerp en die twee waardes zijn door Think Tank in de Spectral gecombineerd.

De ThinkTank Spectral wordt geleverd in drie maten, de 8, 13 en 15 inch, en elke tas is ontworpen om je camera en objectieven zo goed mogelijk te beschermen tegen de elementen en heeft tegelijkertijd een subtiel design waarmee de tas er niet uitziet als een cameratas vol dure apparatuur. De tassen zijn uitgerust met een magnetische sluiting, waardoor deze niet per abuis open kan blijven staan, en zijn gemaakt van een stevig nylon waardoor deze zeer robuust zijn en langdurig mooi blijven.

ThinkTank is een Amerikaanse camera-accessoirefabrikant die bij het ontwerpen van nieuwe tassen uitgaat van de wensen van fotografen. Als ze merken dat fotografen ergens tegenaan lopen zijn ze er als de kippen bij om een nieuw ontwerp te ontwikkelen dat dat probleem kan oplossen. Zo kwam het bedrijf eerder al met een tas waarbij je een deel makkelijk voor je heup kan draaien zodat je snel bij je gear kan.

Prijs:
Spectral 8 - technical black: € 109,99,-
Spectral 10 - technical black: € 132,50,-
Spectral 15 - technical black: € 154,99,-

Info: transcontinenta.nl/thinktank

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored