icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Gamen, werken of smartphonefotografie? ASUS heeft voor ieder wat wils!

Of je nu op zoek bent naar een notebook om op te gamen, een notebook om op te werken of een smartphone waarmee je mooie foto’s kunt maken, ASUS heeft voor ieder wat wils. We zetten drie kooptips voor je op een rij, leuk als cadeau voor onder de kerstboom of gewoon om jezelf een plezier te doen!

Tekst: redactie

ASUS ROG Zephyrus

gx501-17-1Al onze devices worden steeds kleiner, ook gaming notebooks. Dat gaat jammer genoeg meestal ten koste van de specificaties, tenzij je een bakbeest mee wil slepen. Dat is met de ASUS ROG Zephyrus echt verleden tijd.

De 15.6-inch notebook is 16,9-17,9mm dun en weegt slechts 2,2 kg, maar combineert wel design, functionaliteit en kracht helemaal gericht op gamers. Je hebt de keuze uit configuraties vanaf een Core i5-CPU met intern geheugen tot aan 24GB. Het grafische deel neemt de krachtige NVIDIA GeForce GTX 1080 met 8GB intern geheugen voor z’n rekening.

Het Illuminated Chiclet Keyboard zorgt ervoor dat je ook in het donker blijft winnen. De kleuren zijn naar wens aan te passen met verschillende configuraties.

Het Active Aerodynamic System-technologie tenslotte neemt de noodzakelijke koeling voor z’n rekening zodat het systeem efficiënt stroom verbruikt en stabiel blijft voor uren gamen zonder problemen!

Prijs: € 3299,- | Info: asus.com 


ASUS ZenBook 3 Deluxe

168015-asus-zenbook-3-deluxe-blue-2De notebook is allang niet meer het bakbeest van vroeger. Een slank design gecombineerd met uitstekende specificaties is tegenwoordig de norm en ASUS beheerst deze filosofie tot in de puntjes, zo laat de ZenBook 3 Deluxe zien.

De metalen behuizing van de notebook is ontworpen uit één stuk waarbij gebruik gemaakt is van technologie die zijn oorsprong vindt in de ruimtevaart. Het resultaat is een dikte van slechts 12,9mm en een gewicht van 1,1kg.

En ondanks dat de ZenBook 3 Deluxe aandoet als een 13-inch notebook heeft het apparaat toch een 14-inch display met een resolutie van 1920 x 1080, anti-reflectiecoating en een breed 100% sRGB-kleurengamma. H

et apparaat draait op een Intel Core i5- of -i7-CPU, heeft tot aan 16GB aan intern geheugen aan boord en opslag tot aan 512GB. De ZenBook 3 Deluxe is verder voorzien van Harman Kardon-gecertificeerde speakers voor een prettige surround-ervaring.

Prijs: € 1399,- | Info:  asus.com


ASUS ZenFone 4 Selfie

zf4-selfie-heart-blackAltijd de perfecte foto maken? Dat kan met de ASUS ZenFone 4 Selfie. Met een bijna randloos 5.5-inch scherm en een krachtige Snapdragon-CPU haal je met de ZenFone 4 Selfie van ASUS een krachtige smartphone in huis waar je alles mee kan doen wat je wilt.

Bijzonder aan de ZenFone 4 Selfie zijn de camera’s aan de voorkant. Inderdaad, de smartphone heeft een dubbele selfie-camera. De eerste camera is een 20MP-camera waarmee je mooie, heldere foto’s van jezelf kunt maken. De tweede camera activeer je met een druk op de knop en past de hoek van je foto aan. Het is een 8MP-groothoekcamera met een gezichtsveld van maar liefst 120 graden en een 6P lensmodule. Dit betekent dat je niet alleen jezelf, maar ook een grote groep vrienden of familie kunt vastleggen.

Wil je ook je omgeving vastleggen, dan doe je dat met de 16MP actiecamera aan de achterkant van het toestel. Net als de selfie-camera leg je met de actiecamera ook je momenten vast met een perfecte helderheid en kleurtemperatuur. Ook wanneer je in beweging bent, want de actiecamera is voorzien van autofocus waardoor je elk moment altijd strak in beeld brengt.

Prijs: € 299,-. | Info: asus.com

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored