icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Dynabook Portégé A30-E: Licht en robuust

portege-a30-e-01-logo

Dynabook heeft met de Portégé A30-E een lichte, betrouwbare en duurzame laptop in huis met de nieuwste beveiligings- en connectiviteitsfunctionaliteiten voor de mobiele medewerker. De laptop is speciaal ontworpen voor de veeleisende grootzakelijke markt en leent zich juist daarom ook uitstekend voor thuis en onderweg. Wij namen het product onder de loep.

Allereerst: productiviteit. Dankzij de batterijduur van maximaal 14 uur, een snelle opstarttijd en nauwkeurige bediening via het Precision Touch Pad ligt efficiëntie op een presenteerblaadje. Bovendien is het model eenvoudig onderweg mee te nemen, deze weegt gemiddeld slechts 1,2 kilogram. De A30-E krijgt dan ook terecht de naam ‘lightweight laptop’ mee.

Connectiviteit

De laptop heeft de mogelijkheid om met de flexibele USB Type C-poort een groot aantal randapparaten te verbinden. Als er verbinding met een groter aantal randapparaten moet worden gemaakt, kan daarvoor met één klik de optionele USB-C-dock gebruikt worden.

Stevig

De A30-E is ontwikkeld met duurzaamheid en betrouwbaarheid in het achterhoofd. Voorafgaand aan de release toetste Dynabook het model op blootstelling aan extreme temperaturen, vallen van hoogte, en blootstelling aan water. De positieve beoordeling die hieruit resulteerde voldoet aan militaire normen en de stevigheid is – ook tijdens algemeen gebruik – te voelen.

Conclusie

De Portégé A30-E laat opnieuw de expertise van Dynabook zien bij het maken van robuuste, maar praktische laptops. Ontworpen voor optimale draagbaarheid, zonder concessies te doen aan prestaties of vermogen: de laptop leent zich voor tal van gebruikssoorten, van gaming en beeldbewerking tot administratie en multimedia. Het model is vanaf oktober beschikbaar in Nederland.

Van Toshiba naar Dynabook

Spreken we over Dynabook, dan hebben we het in wezen over Toshiba. Vanaf begin 2019 heeft het welbekende merk een andere naam. Geen geheel nieuwe naam, want in Japan kent men Toshiba sinds jaar en dag als ‘dynabook’.

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored