icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

De lente is hier: tijd voor herinneringen

882984788-neuen-pixum-squares-mehr-kreativen-spielraum-adqdbf9e9ea

De epidemie wordt steeds meer geaccepteerd. Het dagelijkse leven is veranderd, maar we gaan door. We maken nieuwe herinneringen en richten ons op de toekomst, vraagtekens of niet. De lente staat voor nieuw leven. En wat het creëren van nieuw leven betreft, staat niets ons in de weg.

Volgens veel onderzoekers én ervaringsdeskundigen is de lente het ideale seizoen om een kind op de wereld te zetten. Maar los van dit voorjaarsfeitje is het geen geheim dat jonge vaders en moeders in het eerste jaar van hun kind(eren) aanzienlijk veel foto's maken. Logisch, want een kind maakt in de eerste twaalf maanden letterlijk en figuurlijk de grootste ontwikkeling door. Van het eerste levenslicht tot de eerste stapjes. Voor je het weet is de spruit groot, dus het koesteren en vastleggen van die eerste momenten kan ontzettend waardevol.

Vereeuwigde herinneringen

Verwacht jij, jouw familielid of kennis, een kind, dan is het noodzaak om je voor te bereiden op het vastleggen van beeld. Ook wanneer je kinderen hebt die al een stukje ouder zijn, want het is nooit te laat. De momentopnames die je nu maakt kunnen vereeuwigd worden in een gedrukte collage.

We brengen meer tijd dan gewoonlijk in huis door. Op het moment van schrijven studeren jongeren vanuit huis, dus is dit hét moment om momenten vast te leggen. En heb je al een heus archief aan beeld, dan heb je meer tijd dan ooit om de beste foto’s te selecteren.

kooptip-connected

Met zo’n selectie kan je met een collagemaker aan de slag. Hiermee maak je een fantastisch overzicht van een periode naar wens. De eerste jaren van een zoon of dochter, of het gezinsleven van de afgelopen tijd. De collagemaker van Pixum maakt het mogelijk om een collage vorm te geven en als wanddecoratie bezorgd te krijgen. Daarbij heb je onder andere keuze uit Acrylglas, wat mooi glanst bij lichtinval en een briljante helderheid heeft. De grootte bepaal je zelf. Wandbevestiging is een eitje, want het benodigde materiaal wordt meegeleverd.

Fotoboeken

Pixum biedt overigens veel meer dan wanddecoraties alleen. We leven in een digitaal tijdperk. Voor velen hebben filmrolletjes geen bestaansrecht meer, want fotografie is gedigitaliseerd. Opslag is dusdanig goedkoop dat we een vrijwel onbeperkt aantal foto’s kunnen archiveren. Handig, maar risicovol.

Vroeger werd je genoodzaakt om twee tellen stil te staan voordat je de sluiterknop indrukte. Vandaag de dag niet meer, dus verminderen individuele beelden in waarde. We zetten vakantiefoto’s weg en kijken we er nooit meer naar. Bewaar je beelden als fotoboek, dan is dat een ander verhaal. De boekenkast in de huiskamer komt elke dag in zicht. Een Google Drive niet.

Evenals wanddecoratie, is een persoonlijk fotoboek bij Pixum snel geregeld. En ook hier ontwerp je zelf, heb je keuzes onder materialen en wordt het resultaat razendsnel geleverd. In tegenstelling tot het knippen en plakken van losse foto’s, upload je beelden digitaal. Daarmee loop je geen kans op de beschadiging van dierbare herinneringen. Lijmresten en een overschot aan lege pagina’s zijn verleden tijd.

jonathan-borba-cgwtqyxhekg-unsplash-1

Over Pixum

Pixum biedt de best mogelijke service en ervaring en hanteert een tevredenheidsgarantie van 100 procent. In de vooruitstrevende webshop kies je gemakkelijk tussen de verschillende producten. Zo bestel je snel en correct jouw afdruk. Met dank een de Pixum App kan je altijd en overal aan de slag. Al met al: een absolute aanrader.

Info: www.pixum.nl

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored