icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

De beste kooptips van het moment

pixum-1

PIXUM

Wat drukwerk betreft steekt één naam met kop en schouder boven anderen uit. Pixum stelt je in staat om foto’s op diverse materialen af te drukken, fotoboeken te creëren, persoonlijke fotocollages tot wanddecoraties om te toveren en veel meer. Dat alles gaat met de best mogelijke service en ervaring gepaard. Het mag dan ook geen verrassing heten dat kooptip-connectedPixum een tevredenheidsgarantie van 100 procent hanteert. Met dank aan de vooruitstrevende webshop en Pixum App, kan je altijd en overal van start. Jij bent creatief bezig met fotoboeken en collages, Pixum maakt het allemaal wat makkelijker. Al met al: een absolute aanrader.

INFO PIXUM.NL

ADVIESPRIJS VARIEERT, MAAR ZO VOORDELIG ALS € 6,95 VOOR EEN ART PRINT

pixum-1

BENQ GS2

BenQ vulde onlangs zijn minibeamer-portfolio aan met de BenQ GS2. De compacte projector heeft een groot aantal gebruiksmogelijkheden. Spontaan met familie en vrienden op een willekeurig projectieoppervlak foto’s en videobeelden delen, binnen of buiten, is precies waar de GS2 LED-projector voor is gemaakt. kooptip-connectedInstallatie kost je een paar seconden. Verder maakt de gratis BenQ Smart Control-app bediening van de GS2 heel eenvoudig. De app draait op iOS en Android, dus is de beamer aanstuurbaar met de meeste populaire devices.

INFO BENQ.NL

ADVIESPRIJS € 629,-

gs2-front-1

INVENTUM AC901 MOBIELE AIRCONDITIONER

De Inventum 3-in-1 airco (AC901) heeft een hoog koelvermogen van 9000BTU (2600 watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 80m3 afkoelen. Naast een koelfunctie heeft de airco een ontvochtiger- en ventilatiefunctie. kooptip-connectedHet energieklasse A-model is zuinig en - met dank aan de bijgeleverde afstandsbediening - eenvoudig te bedienen. Via personeelsvoordeelwinkel.nl haal je het model met € 100,- korting in huis.

INFO PERSONEELSVOORDEELWINKEL.NL

VOORDEELPRIJS € 259,-

inventum-ac901-mobiele-airconditioner

DEVOLO MAGIC 2 WIFI STARTER KIT

Devolo is één van de topaanbieders van Powerline-adapters. Deze adapters voorzien van razendsnelle wifi voor thuis. De zogenaamde devolo Magic 2 adapters sluit je gemakkelijk aan op één van de stroomaansluitingen in huis. Vervolgens ontvang je tot en met 2400 mb aan data per seconde. Die snelheid is theoretisch haalbaar, maar in de praktijk ongekend. Dit betekent dat de adapters te allen tijde het beste van jouw netwerkvoorziening maken. Magic 2 WiFi adapters bieden twee ethernetaansluitingen (LAN) en een draadloze verbindmogelijkheid (WLAN). kooptip-connectedIs er een stroomaansluiting, dan is er internet. Simpeler en sterker kan het niet. Irritaties over een zwak signaal worden hiermee verleden tijd, aangezien werkelijk elke kamer met een adapter uitgerust kan worden. Hoognodig in deze uitdagende tijd; een absolute aanrader.

INFO DEVOLO.NL/MAGIC

ADVIESPRIJS: VANAF € 199,90 VOOR EEN DEVOLO MAGIC 2 WIFI STARTER KIT

devolo2voorkeur-1

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored