icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

De allerbeste kooptips van februari

201804-mtl-hal-zuid-europa-4893

Van camera's tot evenementen: dit zijn de allerbeste kooptips van het moment. 

Peak Design Everyday Sling 6l

De Peak Design Everyday Sling is het lichtste en kleinste type in de vernieuwde Everyday-tassenlijn. De lichtgewichte schoudertas wordt geleverd in drie variaties, verschillende in grootte. Onder die variaties vind je het 6L-model, met een inhoud van zes liter. Voorheen was dat het 5L-model. De uitbreiding van één liter resulteert in de mogelijkheid om precies één extra objectief - of accessoire naar wens - mee te nemen. Terwijl musea de meeste tassen weigeren, is de Everyday Sling 6L dusdanig compact dat deze eerder wel dan niet wordt toegestaan. Het minimalistische ontwerp is van topkwaliteit.kooptip-connected Peak Design bewijst een enorm goed beeld te hebben van dat wat we van een werk- of fotografietas verlangen. Als kers op de taart is de Sling van 100 procent gerecycled materiaal gemaakt. Een absolute aanrader.

ADVIESPRIJS € 109,- (6L) | INFO PEAKDESIGN.COM

afbeelding-11

INVENTUM hetelucht friteuse GF350 HLD

Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met een inhoud van 3,5 liter is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. kooptip-connectedDe friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden. De friteuse is afgeprijsd beschikbaar via Personeelsvoordeelwinkel.

 PRIJS € 62,95 | INFO PERSONEELSVOORDEELWINKEL.NL

inventum-hetelucht-friteuse-gf350hld-2

FOTOFAIR 2020

Fotofair is een fotografie evenement om naar uit te kijken, met elk jaar weer spannende workshops, prachtige fotomomenten en natuurlijk de nieuwste gear om uit te testen. Fotofair vindt dit jaar voor het eerst plaats op een andere datum. Was het altijd het laatste weekend van mei, is nu gekozen voor 13 en 14 juni. Ook vindt het event dit jaar plaats op een andere locatie, namelijk het Duynenwater strand in Eersel.kooptip-connected Deze nieuwe locatie maakt het mogelijk om meer te doen met water als thema voor de diverse fotografiecursussen en ‒ workshops. Kom het zelf bekijken en beleven! De kaartverkoop voor Fotofair 2020 is reeds begonnen.

PRIJS DAGTICKET € 15,- | INFO FOTOFAIR.NL

fotofair

GOOGLE STADIA

Stadia is Google’s visie van de perfecte cloud gaming-dienst. Cloud gaming is in opkomst en stelt gebruikers in staat om hardware-onafhankelijk van de nieuwste games te genieten. Dat betekent dat je niet langer hoeft stil te staan bij de vereisten van een nieuwe release. Geen console-upgrades of torenhoge PC-kosten, maar een maandelijks of eenmalig bedrag voor toegang tot honderden toptitels. Wanneer en waar dan ook. Games worden in de cloud gedraaid. Op afstand, via een server die soms duizenden kilometers van de speler verwijderd is. Op deze manier worden gebruikers ontzorgd, aangezien updates en upgrades aan de zijde van de serverbeheerder geregeld kunnen worden. Stadia wordt voor een eenmalig bedrag geleverd als combinatie van een abonnement, controller en Chromecast Ultra. kooptip-connectedNa een proefperiode van drie maanden betaal je € 9,99 per maand en heb je onbeperkte toegang tot games als Cyberpunk 2077, DOOM, Destiny 2 en Borderlands 3.

PRIJS € 129,- | INFO STORE.GOOGLE.COM/PRODUCT/STADIA

stadia

CRUISEN… WAAROM NIET NU?

Vertrek gemakkelijk vanuit Rotterdam (of Amsterdam) naar de Noorse fjorden! Het Noorse fjordengebied lijkt wel speciaal ontworpen te zijn voor cruises. Holland America Line kent deze wateren als geen ander en neemt je mee op avontuur door de mooiste, wildste en meest spectaculaire fjorden: op sommige plekken slechts enkele honderden meters breed. Vanaf het promenadedek zie je reusachtige watervallen, loodrechte bergwanden, besneeuwde bergtoppen, glasheldere baaien en schilderachtige dorpen aan je voorbij trekken. kooptip-connectedEen schip is dan ook de beste – en op veel plekken zelfs de enige manier – om al dat natuurschoon te ontdekken. Met Holland America Line heb je de grootste keus aan prachtroutes vanuit je ‘achtertuin’, één of enkele weken lang.

PRIJS BOEK VOOR 28 FEBRUARI. VANAF € 999,- PER PERSOON, RONDREIS ROTTERDAM, O.B.V. VOLPENSION EN INCLUSIEF DRANKENPAKKET.
INFO HOLLANDAMERICA.COM

cruisen-waarom-niet-nu

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored