icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Cycletours: fietsvakanties voor iedereen

pousadaevora4hoog

ADVERTORIAL - Je werkt het hele jaar en wilt in die twee á drie weken vrije tijd uitsluitend op een hand- vol terrasjes bijkomen, of de binnenstraten van Barcelona, Porto en Boedapest afstruinen. Waarom zou je je inspannen, in een periode van ontspanning? Het één sluit het ander niet uit. Fiets je de dag weg, plof je ’s avonds neer op een terrasstoel, dan proeft dat (alcoholvrije) streekpilsje zoveel lekkerder. Beweging doet ieder goed. En met zijn variërende reizen, zorgt Cycletours dat eenieder kan bewegen.

Maatwerk

De bestemmingen zijn uiteenlopend, van het historische Alentejo in Portugal en het zonovergoten Rhodos tot de Marokkaanse woestijn en het nog onbekende Albanië. Ook de samenstellingen verschillen: zowel voor levensgenieters, globetrotters en sportieve renners zijn groepsreizen en individuele reizen beschikbaar.

Terwijl het meer dan mogelijk is om de hooggebergtes van Frankrijk en Griekenland te trotseren, zijn de voordelen van een sportieve trip niet weggelegd voor serieuze fietsers. Reizen zijn grotendeels ingedeeld in acht niveaus, oplopend in zwaarte. Trek je bijvoorbeeld met een partner of gezin naar de Provence (niveau twee), dan zijn de tochten beperkt tot 65 kilometer per dag en kom je niet voor te steile of lange hellingen te staan. Reis je anderzijds naar de Oostenrijkse Alpen (niveau zes), verwacht dan een uitdaging van 100 kilometer per dag over heuvelachtig terrein.

Via de Cycletours-fietsbussen bespaar je jezelf een autorit naar locatie. Bovenop de milieuvriendelijke aspecten van een fietsvakantie op zichzelf, is het boeken van een busreis duurzaam. Mocht jij, jouw partner of een gezinslid geen kwa- liteitsfiets hebben, dan biedt Cycletours op aanvraag huuropties aan. Hieronder vallen e-bikes, waardoor de reis aanzienlijk lichter wordt voor één of meerderen medereizigers. Reisduren, planningen, tarieven en het volledige aanbod vind je op www.cycletours.nl.

EXTREMADURA

Ten westen van Madrid, in hartje Spanje, vind je de eeuwenoude Extremadura. De kloosters en kastelen van deze regio behoren tot het Nationale Erfgoed. Tijdens de fietsvakantie verblijf je in Paradores. De mogelijkheid tot bijboeking van een extra nacht in Madrid of Caceres is voor Cycletours voorbeeldig: opties zijn legio, je bent nooit verplicht tot een stramien. De trip duurt zeven dagen, waarin zowel stedelijke gebieden als het natuurprachtige Monfrague National Park uitgebreid verkend worden. Elke dag overnacht je in een verschillend deel van Paradores, van voormalige kloosters tot kastelen.

Korting

Leden van Connected ontvangen bij het boeken van een reis 5% korting op de basisreissom.
Druk op 'Boeken', navigeer in het formulier naar 'Opmerkingen' en vul code 'ABN Amro op de fiets' in. De korting wordt vervolgens toegepast.

Info: www.cycletours.nl/fietsvakantie-spanje-extremadura-paradores/

Evenementen
JAN
11
PC voor privé

Aanbiedingen

Vanaf het nieuwe jaar gaan we een aanbod doen met diverse PC's, Mac etc voor privégebruik. Naar a...

 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored