icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Adembenemende rondreizen: drie reistips van Djoser

zambia

Van Costa Rica naar Zuid-Afrika, Botswana en Namibië: Djoser heeft een uiteenlopend assortiment aan reizen, uitsluitend bestaand uit de meest adembenemende vakantiebestemmingen. De redactie selecteerde drie reizen. Deze aanraders vind je hier.

Costa Rica

Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming waarin je een ultieme natuurbeleving kunt opdoen? Dan is een rondreis in Costa Rica precies wat jij zoekt! Gedurende de reis door het Midden- Amerikaanse land geniet je onder meer van de fl ora en fauna die Costa Rica te bieden heeft. Een bezoek aan de hoofdstad San José, het plaatsje La Fortuna en de nationale parken Monteverde en Manuel Antonio: niets laat de rondreis ongezien. Bovendien maak je een reis door het bekende nevelwoud van Monteverde en breng je een bezoek aan de vulkaan Arenal. Meer dan alleen Costa Rica bezichtigen? Kies voor een combireis met Panama.

INFO DJOSER.NL | PRIJS 14 DAGEN VANAF € 1895,- 

Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen

Een rondreis door het zuiden van Afrika hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je uitsluitend een bezoek brengt aan het wereldberoemde Zuid-Afrika. Deze combireis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en langs de Victoriawatervallen brengt je een afwisselende belevenis. Bekijk bijvoorbeeld de hoogste zandduinen ter wereld (Sossusvlei) en de op één na grootste canyon ter wereld, Fish River Canyon genaamd. Bovendien breng je een bezoek aan de grootste watervallen van Afrika, de grootste binnenlandse delta ter wereld en het welbekende Kaap de Goede Hoop. Overnachtingen vinden plaats in comfortabele chalets en lodges. Deze rondreis brengt je daarmee tot een unieke én prettige belevenis.

INFO DJOSER.NL | PRIJS 24 DAGEN VANAF € 3395,- 

Rusland

Als je altijd al eens op vakantie wilde naar een groots land volop geschiedenis, cultuur en natuur, dan ben je in Rusland letterlijk en fi guurlijk aan het juiste adres. Moskou en Sint-Petersburg zijn échte toeristenplaatsen, waarin historie en cultuur opvallend terugkomen. Een bezoek aan het Kremlin en de Hermitage staan op het programma. Of combineer de reis met de steden van de Gouden Ring, Vladimir, Soezdal, Jaroslavl en Novgorod. Laat je inspireren door de verschillende landschappen die dit immense land te bieden heeft en beleef jouw droomvakantie.

INFO DJOSER.NL | PRIJS 14 DAGEN VANAF € 1495,-

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MRT
12
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 1 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 2 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Aanbiedingen | deel 3 / 3 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored